Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

De aankoopmakelaar voor Groningen

De aankoopmakelaar voor Groningen is AnderZ Makelaar. Wij doen al meer dan 20 jaar zaken in Groningen en omstreken: een goede reden dus om ons als aankoopmakelaar in Groningen te kiezen. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van de woningmarkt in Groningen, helpen wij jou graag met het kopen van jouw droomhuis. We zijn op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt en weten alles van de plaatselijke bouw- en milieuverordeningen. Met behulp van AnderZ Makelaar Groningen vindt jij jouw droomhuis voor de beste prijs!

Wat doet een aankoopmakelaar in Groningen?

Er komt meer kijken bij het kopen van een huis dan je in eerste instantie zou denken. Door een goede aankoopmakelaar in Groningen in de arm te nemen, voorkom je dat je later spijt krijgt van je aankoop. Wij helpen jou door je te voorzien van het juiste advies over het huis om bijvoorbeeld te voorkomen dat je later met onvoorziene kosten te maken krijgt. Als aankoopmakelaar kunnen wij jou helpen met betrekking tot de waardebepaling en bouwkundige gebreken, kunnen wij voor jou onderhandelen over de prijs, geven wij je hypotheek- en financieel advies en hebben wij alle kennis in huis over plaatselijke verordeningen en bestemmingsplannen. Met behulp van onze aankoopmakelaar komt je nooit voor onaangename verassingen te staan!

Waardebepaling en bouwkundige gebreken

De vraagprijs van een huis is meestal niet de prijs die jij betaalt. Als er meer bieders zijn, kan de prijs razendsnel omhoog gaan. Maar is dit huis dat wel waard? En betaal je dan niet een veel te hoge prijs voor het huis in Groningen dat jij wilt kopen? Soms wil je een huis te graag kopen en neem je eventuele gebreken voor lief. Als aankoopmakelaar in Groningen kijken wij objectief naar het huis en doen we een globale waardebepaling. Wanneer wij verborgen gebreken vermoeden, schakelen we experts in voor een nauwkeurig bouwkundig rapport. Op grond hiervan kunnen we je een aankoop ontraden, maar natuurlijk heb jij hierin altijd het laatste woord. Met behulp van ons deskundige advies kun je beter de keuze maken of je een huis in Groningen wel of niet gaat kopen.

Onderhandelen over de prijs

Onderhandelen is een kunst apart. Wanneer je geen ervaring hebt met het kopen van een huis in Groningen en omstreken, snappen wij dat het onderhandelen over de prijs van een huis een lastige klus kan zijn. Als aankoopmakelaar in Groningen zijn wij professionele onderhandelaars. Wij zorgen ervoor dat jij je droomhuis voor de scherpst mogelijke prijs krijgt! Omdat wij vele ervaring hebben met prijsonderhandelingen weten wij precies hoe wij moeten onderhandelen over de prijs van het huis in Groningen dat jij wilt kopen. Dit kan je zomaar duizenden euro’s schelen!

Hypotheek- en ander financieel advies

De wet- en regelgeving random hypotheken verandert voortdurend. Omdat wij jarenlange ervaring hebben in het aankopen van huizen en het geven van financieel advies, weten wij precies hoe wij jouw advies moeten geven omtrent jouw hypotheek. Als aankoopmakelaar in Groningen en omstreken bekijken we eerst voor welk bedrag jouw nieuwe huis gefinancierd kan worden, zodat jij weet waarop jij kan bieden. Daarnaast kijken we ook of je wellicht in aanmerking komt voor subsidies, zoals bijvoorbeeld het energieneutraal maken van je woning. Voor starters is er soms een starterssubsidie. Omdat met name starters op de huizenmarkt het anno 2018 moeilijk hebben, heeft jouw aankoopmakelaar in Groningen speciaal voor deze groep een coachingstraject voor starters
opgezet. Dit leert starters waar ze op moeten letten wanneer ze voor het eerst een huis in Groningen en omstreken gaan kopen.

Plaatselijke verordeningen en bestemmingsplannen

Als aankoopmakelaar in Groningen zijn wij volledig op de hoogte van de lokale plannen. Hierdoor kunnen wij je vertellen of je binnenkort bijvoorbeeld een opvangcentrum naast de deur krijgt, wel of geen dakkapel mag bouwen of een hele nieuwe woonwijk in je achtertuin krijgt. Deze factoren hebben een grote invloed op de waarde van jouw nieuw te kopen huis in Groningen en omstreken. Ook hebben we in deze streek te maken met milieuverordeningen die je kunnen verplichten om je erf te saneren. Wij zorgen dat je al deze kennis van te voren hebt, zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Neem gerust contact op!

Wil jij een huis kopen en zoek je een aankoopmakelaar in Groningen? Heb je nog vragen of wil je meer informatie over AnderZ Makelaar? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 050 – 204 12 92, te mailen naar info@anderzmakelaar.nl of het contactformulier in te vullen. Wil je liever appen? Dat kan naar hetzelfde nummer. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen op ons makelaarskantoor in Groningen. Een huis kopen in Groningen? Wij kijken welke woningen we in ons eigen bestand hebben of we gaan gericht voor jou op zoek!