Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Huis verkopen Groningen?

Huis verkopen Groningen? Dit is een belangrijke transactie waarmee grote bedragen gemoeid zijn. AnderZ Makelaar Martin Hammega is een ervaren en gecertificeerde professional die jou hierin ondersteunt. Hij heeft een unieke no cure, no pay formule. Hierdoor krijg je gegarandeerd resultaat voor jouw geld!

HUIS VERKOPEN GRONINGEN

Bij een makelaar komen vraag en aanbod van vastgoed bij elkaar. Om deze reden is een makelaar de kortste weg om je huis te verkopen in Groningen. Wat komt er allemaal kijken bij een huizenverkoop in Groningen ? Hoe kan AnderZ Makelaar je helpen?

Waardebepaling, taxatie en verkoopprijs

De WOZ-waarde van je huis is een goed uitgangspunt voor het vaststellen van de verkoopprijs van jouw huis. Er speelt echter meer mee zoals omgevingsfactoren en factoren aan de woning zelf. Is de waarde van je woning vermeerderd door een verbouwing ? Is de waarde verminderd door gaswinning of overlast uit de omgeving? Een huis verkopen in Groningen stad is een heel ander verhaal dan een huis te verkopen in het grens- of aardbevingsgebied. AnderZ Makelaar kent het gebied en de woningmarkt ter plaatse. Wij adviseren je tegen welke prijs je het huis het beste te koop kunt zetten. Vraag een gratis waardebepaling aan bij AnderZ Makelaar. Desgewenst verzorgen wij een officieel taxatierapport voor je.

Presentatie

Professionele foto’s met scherpe teksten doen wonderen voor je huis. Een goede presentatie levert je zomaar duizenden euro’s extra op bij het verkopen van je huis in Groningen en omstreken. AnderZ Makelaar adviseert  over de verkooppresentatie en regelt de fotograaf om je huis op Funda en tal van andere site in de spotlight te zetten.

Bezichtiging en onderhandeling

We kunnen je helemaal ontzorgen betreffende bezichtiging en onderhandeling. Als professioneel onderhandelaar weten we precies hoever we kunnen gaan. Jij krijgt de beste prijs wanneer we jouw huis verkopen in Groningen!

Hypotheek advies

Helaas profiteren nog niet alle huiseigenaren van de aangetrokken woningmarkt. Vooral in de meer landelijke gebieden van Groningen staan er nog veel huizen onder water. Neem contact op met AnderZ Makelaar als je toch wilt verkopen. Onze financieel adviseur inventariseert en adviseert bij een mogelijke restschuld. Misschien kom je in aanmerking voor kwijtschelding of een fiscale regeling na het verkopen van je huis in Groningen of omgeving.

NU JE HUIS VERKOPEN IN GRONINGEN

Bel nu 050 204 12 92 voor een telefonisch advies of een afspraak. AnderZ Makelaar doet alles anders. Door onze no cure, no pay methode betaal je alleen bij resultaat wanneer wij je huis verkopen in Groningen. Zelfs wanneer je je huis uit de verkoop haalt betaal je helemaal niets dus ook geen intrekkingskosten. Kom meteen langs in ons makelaarskantoor in Groningen voor een gegarandeerd resultaat!