Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Hypotheekadvies

Hypotheekadvies haal je natuurlijk bij je bank. Dan krijg je een produkt van die bank en alles klaar. Maar is dat wel zo ? Zouden andere produkten niet veel beter bij je kunnen passen ? Dat kan onze hypotheekadviseur voor je uitzoeken. We geven de garantie dat je goed,onafhankelijk en objectief advies krijgt over een complex produkt. Een hypotheek lijkt zo eenvoudig, maar de keuzes die je maakt achtervolgen je misschien wel 30 jaar !

Onze (externe) hypotheek adviseur vergelijkt alle aanbieders met elkaar, dus ook jouw eigen bank. Een afspraak kan bij jou thuis plaatsvinden, zodat jouw wensen in de privacy van je eigen woning besproken kunnen worden. Bovendien heb je thuis alle documenten die van belang kunnen zijn bij de hand.

Het hypotheekadvies wordt samengesteld door goed opgeleide mensen en er wordt rekening gehouden met je eigen toekomstplannen, voorkeuren en wensen. Daar waar je bij een bank vaak een standaard produkt krijgt aangeboden, gaan onze adviseurs voor toekomst bestendig maatwerk.

Heb je al een goede hypotheek?

Ook dan kunnen wij je van dienst zijn en toch blijf je klant bij je vertrouwde adres. Samen kan dan gekeken worden naar de beste combinatie van producten, afgestemd op jouw wensen bij je huidige aanbieder. “Meenemen” betekent niets meer dan het opnieuw afsluiten van een lening met bestaande voorwaarden. Maar zijn de keuzes die je 10 jaar geleden maakte nog steeds de beste keuzes voor nu ?

Onze adviseur adviseert in joúw belang

Jij bent opdrachtgever en niet de geldverstrekker. Natuurlijk heeft een bank regels waar je je aan moet houden om in Hypotheekadvies krijg je van Anderz makelaar Groningenaanmerking te kunnen komen voor een financiering, maar misschien is een verzekeraar voor jou wel een betere partij voor je. We laten alles bekijken en uiteindelijk maak je zelf de keuze om het te doen of niet. Daarbij wordt gekeken naar jouw uitgangspunten en situatie en vanaf daar wordt verder geborduurd op een totaaloplossing.

 

 

Is het verstandig mijn hypotheek nu over te sluiten?

Dat hangt er maar van af. Jouw situatie, de rente nu en de rente die je afgesloten hebt, de voorwaarden die je hebt, maar ook de reden van oversluiten. Soms is het bij een scheiding handiger de oude voorwaarden aan te houden zodat de maandlast lager is en blijft. Of kan via NHG juist de schuld worden overgenomen, maar dan kun je niet een nieuwe hypotheek afsluiten. Neem even contact op voor een afspraak.

Een tweede hypotheek voor verbouwing of onderhoud?
Wil je geld lenen voor een verbouwing of voor het plegen van achterstallig onderhoud? Dan kan het zinvol zijn om een tweede hypotheek af te sluiten. In die gevallen is de hypotheekrente namelijk fiscaal aftrekbaar. Bovendien is de rente vaak een stuk lager dan de rente van een (persoonlijke) lening. het hangt wel samen met de waarde ná verbouwing, dus je hebt wel een waardeverklaring of taxatierapport nodig.

Wat is NHG?
Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit je een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning af. Bovendien bespaar je honderden euro’s per jaar.

Neem contact met ons op via 050 – 204 12 92 of WhatsApp