Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Makelaar in Groningen

Makelaar Groningen: AnderZ makelaar doet het net even anders. We werken bijvoorbeeld op basis van ‘No cure, no pay’. Betaal niet langer voor makelaars die geen resultaten boeken, maar kies meteen voor ons als je Funda makelaar in Groningen.

MAKELAAR IN GRONINGEN MET RESULTAATGARANTIE

Als makelaar heb je voortdurend te maken met wisselende marktomstandigheden. De ene keer is de huizenmarkt een kopersmarkt, een paar jaar later weer een verkopersmarkt. Deze fluctuaties op de vastgoedmarkt zijn heel normaal. Als makelaar in Groningen zijn wij erop voorbereid om in élke markt de allerbeste resultaten te boeken voor jou. Voor jou maakt het dus niet uit hoe de markt is als jij je huis wilt verkopen. Je betaalt pas bij resultaat, en bij deze Groningse makelaar betaal je bovendien geen intrekkingskosten als je je huis weer uit de verkoop haalt!

DE HUIZENMARKT IN GRONINGEN

Anno 2017, 2018 is de huizenmarkt een verkoopmarkt. In de Randstad is de huizenmarkt overspannen aan het worden, met name door toedoen van buitenlandse speculanten. Als makelaar in Groningen zie ik dat de stad Groningen deze trend volgt. Het is een goede tijd om je huis te verkopen. AnderZ makelaar Groningen heeft de kennis en expertise in huis om hier in te adviseren en te bemiddelen. We bekijken hoe jij je huis het beste verkoopt, en of je misschien in aanmerking komt voor een subsidie in verband met een eventuele restschuld.

DIENSTEN ANDERZ MAKELAAR GRONINGEN

Financiële diensten zijn onlosmakelijk verbonden met de koop en verkoop van huizen. Vandaar dat Anderz Makelaar Groningen deze ook aanbiedt. Onze diensten omvatten:

CONTACT MAKELAAR GRONINGEN

We spreken je graag om te kijken wat we voor je kunnen doen. Bel meteen 050 204 12 92 of kom langs op ons makelaarskantoor in Groningen voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat natuurlijk klaar!