Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Makelaar Paterswolde

Makelaar Paterswolde AnderZ makelaar wil jou helpen ! De aankoop of verkoop van een woning is spannend ! Prijs, verkooptijd, woningmarkt. Er zullen allerlei termen en gedachten voorbij komen. Bij de aankoop van een nieuw huis komen er weer andere zaken kijken zoals vanafprijs, online bieden, overbieden, inschrijving.

AnderZ makelaar is er voor jou ! We zullen je zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij kopen of verkopen van een woning. We hebben passie voor het vak, het bij elkaar brengen van mensen en mede door de unieke beproefde AnderZ verkoop methode gecombineerd met de effectieve AnderZ Facebook Booster technologie zullen we samen met jou voor de maximale verkoop opbrengst gaan, in de kortst mogelijke tijd, met de minste zorgen.

Kosten makelaar Paterswolde

De vergoeding die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kan enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat je voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten, de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage en een hoge vraagprijs maar komen later met verborgen kosten of intrekkingskosten.

AnderZ makelaar Paterswolde hanteert een duidelijke courtage bij verkoop in combinatie met een opstarttarief. Je krijgt een duidelijk voorstel en daarin staan alle mogelijke kosten. Geen intrekkingskosten, maar NO CURE. NO PAY ! Geen verborgen kosten, verassingen of kleine lettertjes.

Kijk voor details op https://anderzmakelaar.nl/verkoopmakelaar/

Gratis waardebepaling Paterswolde

Wat is mijn huis in Paterswolde waard?

Denk je aan het verkopen van je woning in Paterswolde, of wilt je misschien een ander huis aankopen? Wil je gaan verbouwen, scheiden en verdelen of misschien je hypotheek oversluiten ? Dan begin je natuurlijk met een gratis waardebepaling van je woning. AnderZ makelaar Paterswolde is de makelaar in Paterswolde die dit graag voor je doet. Gratis en vrijblijvend. We komen wij bij je langs en je krijgt van ons een goed onderbouwd rapport. De waardebepaling en geeft een duidelijk beeld van de (on)mogelijkheden en  wat de vervolgstappen voor verkoop zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning in Paterswolde. Waardebepaling Paterswolde

Verkoopmakelaar Paterswolde

Het verkopen van een woning is spannend. AnderZ makelaar Paterswolde is de makelaar in Paterswolde die je zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar met als enige makelaar in Paterswolde de unieke beproefde AnderZ verkoop methode gecombineerd met de effectieve AnderZ Facebook Booster technologie zullen we samen met jou voor de maximale verkoop opbrengst gaan, in de kortst mogelijke tijd, met de minste zorgen

Wij zijn niet standaard, wij  zijn AnderZ ! We zetten niet je huis even snel op Funda met een standaard tekst en dan gaan we achterover hangen en afwachten. Nee, wij zijn afhankelijk van het resultaat in onze beloning en bovendien werken we op no cure, no pay basis. Wij hebben dus hetzelfde belang als jij zelf.

We leggen je onder het genot van een kop koffie graag uit hoe onze aanpak is en hoe die verschilt. Vraag gewoon een vrijblijvend gesprek aan waarbij wij ons stappenplan en unieke methodes aan je uitleggen. Alles aantoonbaar en op basis van aantoonbare getallen, dus geen mooie praatjes. We heten niet voor niks AnderZ.

Aankoopmakelaar Paterswolde

Er kan geen twijfel over bestaan. Bij de aankoop van een woning in Paterswolde neem je gewoon je aankoopmakelaar mee. Meer kans, minder betalen. Alleen slechte makelaars kosten geld.

Een verkoop makelaar werkt voor de verkoper. Ja, hij of zij moet je inlichten, maar uiteindelijk heb jij als koper een onderzoeksplicht en veel huizenkopers weten eigenlijk niet eens wat dat inhoudt. Check onze makelaar termenlijst maar eens.

AnderZ makelaar Paterswolde gaat juist voor jouw belangen aan de slag. NO CURE, NO PAY dus jouw belang wordt daarmee ons belang ! We checken de vraagprijs, bouwkundig, juridisch, doen de onderhandelingen en nemen het papierwerk met je door. Twijfel je ? Neem ons gratis mee voor een kennismaking.

We hebben een duidelijk stappenplan: in 3 stappen een huis gekocht. Daarnaast hebben we voor starters de starterscoach. De tarieven zijn vast en duidelijk. Meer weten ?
Kijk op https://anderzmakelaar.nl/aankoopmakelaar/

Wil je graag eerst een waardebepaling ontvangen van je woning? Klik op de volgende link om je aan te melden. Waardebepaling Paterswolde