Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Makelaardij Groningen

MAKELAARDIJ GRONINGEN ANDERZ MAKELAAR

AnderZ Makelaar is een makelaardij in Groningen met uitgebreide kennis van de streek en de lokale huizenmarkt. Martin Hammega is een gecertificeerde en onafhankelijke vastgoedspecialist voor stad en provincie Groningen en aanliggende streken. AnderZ Makelaar onderscheidt zich omdat deze makelaardij in Groningen het net even anders doet dan de rest.

AnderZ Makelaar werkt transparant en tegen scherpe tarieven. We adviseren je gratis over de koop of verkoop van je woning. Hier hanteren we zelfs een no cure, no pay formule. Geen resultaat? Dan ook geen factuur.

Koop

Als makelaardij in Groningen hebben we regelmatig nieuwe woningen in de verkoop. Bekijk hier ons aanbod van woningen in Groningen. Neem contact met ons op als je iets anders op het oog hebt. We gaan dan gericht voor je op zoek.

Verkoop

Met een makelaardij in Groningen die een no cure, no pay garantie biedt, loop je geen enkel risico. Zelfs als je je huis uit de verkoop terugtrekt, betaal je helemaal niets. Dit aanbod van onze makelaardij in Groningen geldt voor elk huis of appartement in Groningen en omstreken. Bel meteen 050 204 12 92 voor een afspraak.

Financiële diensten

De financieel specialisten van AnderZ makelaar adviseren je over hypotheken, bouwdepots, belastingvoordeel en subsidieregels. Als makelaardij in Groningen adviseren we ook over waardevermeerdering van je huis en bij de aankoop van beleggingspanden.

Gratis waardebepaling

In sommige gevallen heb je een officieel taxatierapport nodig. De kredietverstrekkende instantie verlangt een dergelijk document bij het beoordelen van een hypotheekaanvraag. Een makelaardij in Groningen als AnderZ Makelaar heeft deze dienst uiteraard in het takenpakket. Heb je geen officieel rapport nodig, maar wil je wel inzicht in de waarde van je woning? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. We komen hiervoor bij jou thuis.

MAKELAARDIJ GRONINGEN CONTACT

AnderZ Makelaar kenmerkt zich door de laagdrempelige maar efficiënte dienstverlening. Kom gerust langs op onze makelaardij in Groningen voor een vrijblijvende kennismaking en een oriënterend gesprek. Mailen of bellen kan natuurlijk ook. Neem contact op met onze Makelaardij aan de Paterswoldseweg 17 in Groningen of bel meteen 050 204 12 92. Wij vertrouwen op een goede samenwerking!