Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Starterscoach – aankoopmakelaar voor starters

Starterscoach – aankoopmakelaar voor starters

De starterscoach voor starter op de woningmarkt is een produkt verzonnen door Martin Hammega in 2008. Je bent starter op de woningmarkt en je wilt eigenlijk een aankoopmakelaar of een andere vorm vaan aankoopbegeleiding ? Dan hebben wij voor jou een leuk produkt: De starters coach. Deze aankoopmakelaar helpt je bij de koop van je eerste huis zodat je geen miskoop doet, teveel betaald of anderszins een vervelende start hebt van je wooncarriére.

Wat is de starterscoach © ?

De starterscoach is een aankoopmakelaar voor starters die helpt bij het maken van de juiste keuzes. Want waar sluit je een hypotheek af? En waar moet je op letten als je een huis koopt? De Starterscoach weet raad. Voor een zéér scherp tarief ben je verzekerd van hulp door een specialist. AnderZ makelaar koopt elke week woningen aan voor opdrachtgevers. Dus we kennen de markt, de trucjes, en weten als geen ander waarop gelet moet worden. Het kopen van een huis moet leuk zijn. Door de Starterscoach te kiezen pak je meteen voordeel ! Dat kan oplopen tot wel € 1.000,-

Starterscoach - Anderz Makelaar - Aankoopmakelaar
Waar moet je aan denken bij de koop van een huis ? Starterscoach helpt je !

Wat is het proces ?

1. Starters Makelaar
Als één van de grootste aankoopmakelaars is AnderZ makelaar Groningen met recht specialist te noemen. Om te zien wat wij allemaal doen, bekijk even de pagina “aankoopmakelaar“.
2. Financieel adviseur
De financieel adviseur kijkt naar jouw portemonnee. Hij helpt je de juiste keuzes te maken in de wirwar van de hypotheekwereld en de financiële constructies. Er wordt gekeken of je in aanmerking komt voor de Nationale Hypotheek Garantie, starterssubsidie, welke belastingvoordelen er zijn (giften, schenken) en daarnaast wordt er ook over consequenties uitgebreid gesproken.
3. Notaris
De levering van het gekochte huis komt tot stand door het inschrijven van de akte van levering in de registers van het kadaster. Hier zorgt de notaris voor. Koop je het huis samen met je liefde? Dan is het aan te raden om ook een samenlevingsovereenkomst en testamenten op te laten stellen. Zo is alles bij een onverhoopte relatiebreuk of bij overlijden goed geregeld.

Deze laatste diensten zijn niet in het Starterscoach pakket inbegrepen. Wel geldt er een kortingstarief in combinatie met het Starterscoach pakket.

Meer informatie ? Neem contact op met de starterscoach of bel meteen 050 – 204 12 92